Bij Bikes4Sport zit je goed op je fiets!

Over ons

Ontdek meer over Bikes4Sport

Het verhaal

Het was een jeugddroom van Eric om ooit fietsenmaker te worden. De passie voor deze tweewieler is er bij hem dan ook altijd geweest. Zo fietst hij nu nog steeds wanneer hij de kans krijgt. Maar het ondernemen begon voor hem in maart 2008, toen zijn droom eindelijk uitkwam. Hij bouwde zijn werkhuis in de tuin om tot een fietsenzaakje, waar hij voornamelijk sleutelde aan koersfietsen en mountainbikes.

Tijdens de eerste twee jaren was hij enkel 's avonds open met als hoofddoel het maken van sportfietsen. In 2010 bood er zich een nieuw avontuur aan, toen hij de kans kreeg om de fietsenhandel van Puus over te nemen. Dat deed hij uiteindelijk met veel plezier! Sindsdien is alles in een stroomversnelling beland.

Zijn werkplaats breidde hij verder uit tot een heuse fietsenzaak. Dat deed hij om zijn aanbod te kunnen vergroten. Zo kan je bij hem nu terecht voor de aankoop van kinderfietsen, stadsfietsen en sportfietsen, maar ook voor elektrische fietsen of e-bikes. Daarnaast kan je bij Bikes4Sport ook fietsaccessoires, fietstassen en sportvoeding vinden. En die openingsuren? Die volgden al snel de enorme groei!

Onderhoud en herstellingen

Bikes4Sport is zoveel meer dan een fietswinkel. Je kan bij ons ook terecht voor herstellingen of onderhoud van ALLE fietsen. Zelfs als je die niet bij ons kocht. Daarbij kan je steeds rekenen op een eerlijke prijs en correcte service.

>Meteen een antwoord
Meteen een antwoord op al je vragen?
Loopt jouw zoektocht niet op wieltjes en heb je liever dat wij je meteen persoonlijk verder helpen?
Contact
Onze winkel in beeld
Loopt er iets spaak? Bij ons kan je terecht!

Vennestraat 93 - 2275 Gierle
Telefoon: 0032 (0) 476 /28.92.46
E-mail: info@bikes4sport.be

Volg ons:
Loopt er iets spaak? Bij ons kan je terecht!